Filmska akcija krađe crnog Dodge modela sa parkinga

Dodge Challenger SRT Hellcat predstavlja jedan od najpoželjnijih automobila performansi koji stižu iz SAD, dok ova ljubav prema legendarnoj seriji deluje kao lepak za lopove na njihovom domaćem terenu, što jedan od novijih snimaka iz Čikaga i dokazuje...

Snimak koji možete videti ispod teksta nastao je u pet izjutra po lokalnom vremenu i inicijalno nam pruža uvid u beli Jeep Grand Cherokee SRT model koji se zaustavlja na jednom parkingu i u rikverc ubacuje na mesto tik do Hellcat automobila.

Dva maskirana muškarca zatim su izašla istovremeno iz terenca, dok se saučesnik u narandžastom Dodge Challenger takođe parkirao u ovoj zoni, okrenuvši se na drugu stranu kako bi budno pratio sve što se oko njih dešava. Nedugo potom, jedan Audi model se zaustavlja nedaleko odatle, a kako deluje u njemu je bilo još članova ove ekipe.

Tokom nekoliko sledećih minuta lopovi su uspeli da provale u crni Challenger SRT Hellcat model i da ga startuju, a nedugo potom, sva četiri vozila koja su učestvovala u krađi udaljila su se sa parkinga.

Nemoguće je reći šta su lopovi koristili prilikom krađe ovog Dodge modela, ali je čitava akcija trajala dosta duže od prosečnih koje smo u zadnjih nekoliko meseci imali priliku da vidimo i koje uključuju vozila sa beskontaktnim sistemom ulaza širom sveta, pa i kod nas.

Ovakve krađe često se dešavaju u okolini domova vlasnika gde lopovi koriste različite uređaje kako bi ukrali signale bezkontaktnog sistema za otvaranje njihovih vozila. Ovi signali se kasnije mogu prebaciti na drugi uređaj koji lopovima dozvoljava da otvore vrata i zatim startuju motor.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group