Egzotični automobili trunu na grobljima Dubaija

Od Rolls Royce do Lamborghini modela, novi video sa groblja automobila u Dubaiju prikazuje hiljade egzotičnih četvorotočkaša koji trunu pod žestokim suncem…

Za strastvene automobilske entuzijaste poput nas koji sanjaju o tome da jednog dana poseduju superautomobile snažnih motora, ideja o pronalaženju Ferrari i Lamborghini modela napuštenih da trunu pod žestokim suncem je više nego srceparajuća. Međutim, to je čest prizor na obodima Dubaija gde su hiljade egzotičnih automobila ostavljene neželjene na ogromnim automobilskim grobljima. Mnogi YouTuberi su snimili video materijale o ovakvim otpadima u Dubaiju, uključujući popularnu automobilsku influenserku Aleks Herš, poznatu kao Supercar Blondie, koja nam nudi zastrašujući pogled na groblja puna superautomobila koji doživljavaju bolnu smrt. Najnoviji takav video je nedavno postavio Nemanja Kralj, zvezda TikTok platforme, praktično potvrđujući da se ništa mnogo nije promenilo tokom poslednjih nekoliko godina.

Sasvim novi Bentley, Rolls-Royce, G-Wagon, pa čak i ograničeni modeli su uobičajen prizor na ovim grobljima. Teško je poverovati da neka od ovih preskupih vozila imaju vrlo malo oštećenja ili čak izgledaju potpuno nedirnuto i praktično novo. TikTok korisnik komentariše da je sramota videti kako imućni ljudi ostavljaju svoje automobile da trunu na suncu.

Prema nekim izveštajima, blizu 3000 luksuznih automobila, uključujući Lamborghini i Aston Martin vredne stotine hiljada dolara, biva napušteno u Dubaiju. Neki od njih su ostavljeni od strane biznismena koji ostanu bez novca i ne mogu da plate račun. Jednostavno ostavljaju egzotične automobile kako bi izbegli zatvor.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group