Divljanje bivšeg ruskog gradonačelnika


Ne viđa se baš svaki dan jedan Ferrari model kako juri i pravi krofne po mermeru i hodnicima tržnog centra, dok ga obezbeđenje neumorno juri unaokolo kako bi ga zaustavilo.

Zapravo, gledajući ovaj video, možete pogrešno zaključiti da je određena vrsta filma kratke forme, ali ovaj ruski klip u kome bivši gradonačelnik može biti viđen kako u holovima tržnog centra luduje sa Ferrari California automobilom definitivno predstavlja pravu realnost.

Međutim, ovo gotovo i da nije neko iznenađenje jer nam najbizarniji i suludi snimci stižu upravo iz ove zemlje. Tokom noći 10. aprila, Ferrari California sa Aleksandrom Donkojom, bivšim gradonačelnikom Arhengelska, za volanom, uleteo je u jedan tržni centar u Moskvi.

Radnici obezbeđenja koji se mogu videti kako skakuću okolo i sklanjaju se sa puta pomahnitalom gradonačelniku, izjavili su da im je trebalo 15 minuta da zaustave superautomobil u njegovim piruetama. Čovek je medijima, onako ladno, izjavio kako obožava dobre šale.

„Ovo je bio komični performans, način da se privuče pažnja, ali nažalost, nisu svi oduševljeni ovim mojim postupkom“, izjavio je Donskoj medijima, koje je pokušavao da ubedi kako je ovaj njegov performans u stvari bio obična šala i umetnička sloboda, baš kao i dela avangardnog umetnika Marine Abramović.

Nije nam jasno da li je ovaj čovek normalan ili je negde na putu do kuće potpuno poludeo, ali na svu sreću, njegov manijački postupak odigrao se tokom ranih jutranjih sati kada nikoga nije bilo u centru osim nesrećnih radnika obezbeđenja. Kasnije je još izjavio kako njegova kaskada nije bila kriminalno delo, delo poremećenog čoveka ili bilo koje drugo u sferi ludila, već čist performans koji je trebao da zadivi sve prisutne.

Video koji možete videti ispod ne deluje kao montaža, a pored svega, nikako ne možemo zanemariti famu koju su podigli ruski mediji niti sve krivične prijave sa kojima je ovaj izludeli političar suočen.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group