Vatreni Bentley Continental GT V8 S Convertible

Više slika

Više slika

Neki ljudi jednostavno vole da unapređuju svoja vozila…

Samim tim, prilagođavanje fabrički proizvedenih automobila postaje sve popularnije u današnje vreme. Ako tražite kompaniju koja bi vašem ljubimcu posvetila svu pažnju ovog sveta i svaki detalj perfektno odradila, onda je Bentlijev Mulliner Coach program prava stvar za vas, koja će zadovoljiti sve vaše potrebe za ekskluzivitetom.

Bentley Continental GT V8 S Convertible koji možete videti u našoj galeriji je savršeni primer sposobnosti ove specijalne divizije i ekskluzivnosti koju vam oni mogu ponuditi, pod uslovom da ste spremni da platite sav njihov trud i rad, koji će vam omogućiti da vozite svoj autoomobil iz snova.

Dizajniran da očara sve na ovogodišnjem sajmu u Ženevi, ovaj Continental model Bentlija sa ponosom nosi Orange Flame preko Ghost White dvotonske farbe, dok njegov body-kit i osvetljena gazišta prate ovu veoma interesantnu narandžastu temu.

Unutar vozačke kabine, nastavlja se ista ova priča o luksuzu i ekskluzivnosti. Ulepšani Continental GT V8 S Convertible ovde pak ima tro-tonsku temu boja – možete videti u našoj galeriji kožna sedišta sa narandžastim akcentima i Mulliner vezenim naslonima za glavu, volan koji je prekriven Linen & Beluga kožom, kao i insertne napravljene od narandžastih ugljeničnih vlakana.

Sparkle Carbon, što je veoma interesantan naziv kada malo bolje razmislimo, u ovom slučaju je tkan od tri različite vrste materijala – ugljeničnog vlakna, bakarne folije i metalnih žica, pre nego što je dobio svoju konačnu formu i ukrasio unutrašnjost vozačke kabine. Površine prekrivene ovom specijalnom mešavinom su prelakirane i polirane, tako da će vozač i putnici moći zaista da uživaju u vrhunskom komforu koji će zadovoljiti i njihove estetske potrebe.

Šik Breitling for Bentley časovnik unutar ovog automobila dobio je novu boju kako bi mogao da isprati temu Orange Flame. Nakon svih ovih detalja, nismo iznenađeni činjenicom da je ovaj model Bentlija prodat na štandu sajma u Ženevi. Ipak, nemojte očajavati, jer je ovo samo jedan od brojnih besprekornih primera Mulliner rada, koji nešto što je već lepo dovodi do savršenosti.

N.Đ. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group