Toyota predstavila tjuning koncepte svojih Yaris GR i GR Corolla modela

Više slika

Više slika

Glavnu zvezdu tokijskog sajma automobila Tokyo Auto Salon predstavljao je osveženi GR Yaris model, koji je predstavljen zajedno sa parom modifikovanih GR Yaris i GR Corolla modela, zaduženih za uvid u to kako nova linija potencijalno može izgledati za sve koji požele da je tjuniraju...

Startujući sa manjim od ova dva modela, odnosno GR Yaris RR x GROW Concept izdanjem, bitno je naglasiti da on poseduje nekoliko delova Rookie Racing brenda, zaduženih za dodavanje agresije, uključujući i prednji spliter daleko dramatičnijeg izgleda. Pored toga, Toyota je opremila svoj automobil kompletom srebrnih točkova sa ljubičastim glavama šrafova i parom ekstenzija za pragove.

Promene se nastavljaju ka zadnjem delu, gde je automobil dobio novu lajsnu priključenu braniku, titanijumske vrhove izduvnih grana i visoko zadnje krilo inspirisano onim sa WRC reli automobila. Visina ovog modela takođe je redukovana.

Pridružen ovom specijalno tjuniranom GR Yaris modelu bio je pomenuti GR Corolla x GROW Design automobil, koje je takođe dobio brojna eksterijerna poboljšanja koja ga čine dosta privlačnijim i uključuju suptilni prednji spliter, zajedno sa ekstenzijama naglašenim pragovima. Ovaj model takođe je opremljen i kompletom neuparenih točkova, crnih finiša na putničkoj i bronzano/zlatnih nijansi na vozačevoj strani.

Iako kompanija Toyota nije objavila ni jednu fotografiju zadnjeg dela ovog modela, možemo videti da on poseduje veliko krilo i novi spojler smešten odmah iza zadnjeg vetrobranskog stakla, ispraćenih specijalno modifikovanim zadnjim difuzorom.

Za sada je nejasno da li delovi koji su predstavljeni na ova dva koncepta stižu u proizvodnju, ali je kompanija Toyota potvrdila da će novi GR Yaris modeli biti ponuđeni sa kompletom zvaničnih komponenti performansi, uključujući haubu od ugljeničnih vlakana, karbonsko zadnje krilo, plivajući zamajac niske inercije i komplet amortizera kreiranih za upotrebu na trkačkoj stazi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group