Predivni McLaren 720S Spider kao dokaz da plava i crna boja mogu biti savršen par

Više slika

Više slika

McLaren 720S model nakon svoje premijere nije samo alarmirao rivale iz pogona Lamborghini, Ferrari i Porsche brendova, već je pomalo i naljutio pojedine vlasnike P1 modela, zbog toga što je nudio slične performanse kao hibridni hiperautomobil, ali po značajno nižoj ceni…

Stoga, uopšte ne predstavlja iznenađenje što se 720S linija pokazala toliko popularnom poslednjih godina i zbog čega na tržištu danas postoji mnogo entuzijastičnih vlasnika koji tragaju za modifikacijama koje bi njihove jedinice učinile još impresivnijim. Od poboljšanja na turbo punjačima, do potpuno iznova izgrađenih agregata, tjuning kuće razvile su razne vrste paketa za ovaj superautomobil srednjeg motora, a uprkos tome što ovaj Spider primerak koji vidite zadržava svoj originalni pogonski sklop, on se ipak ističe svojim kompletom specijalnih točkova.

Ovi točkovi stižu iz pogona kompanije Strasse i poznati su kao SV4 Deep Concave FS. Novi set meri 19x9 inča napred i 20x12 inča pozadi, stižući u satensko crnim finišima na centralnom šrafu, dok su rub felne i obod točka obeleženi crnim tonom. Za savršen kontrast crnim točkovima zadužene su narandžasta kočiona klešta i Strasse brendirani čepovi centralnog šrafa finiširani žutom bojom.

Zatim, kako bi ga učinila još specijalnijim, tu je i sama boja ovog posebnog automobila. Za razliku od vlasnika Ferrari modela, koji se uglavnom opredeljuju da ostanu na proizvođačevim, daleko konvencionalnijim nijansama, kupci McLaren automobila daleko su spremniji da prihvate veoma svetle tonove, posebno od kada je brend ponovo pokrenuo program svojih MP4-12C šasija. Ovaj 720S Spider koji vidite u našoj galeriji, ofarban je bogatom Pars Blue nijansom, koja izgleda predivno i pomaže da se linije automobila akcentuju na najbolji mogući način.

Britanski proizvođač predstavio je zamenu za 720S modele u formi novih 750S automobila ranije ove godine, a uprkos tome što nova linija u suštini deluje gotovo identično prethodnoj, ona poseduje velike prednosti brojnih promena na vešanju, usavršenom upravljačkom sistemu i svoju snagu dobija iz četvorolitarskog V8 agregata, dobrog za 740 ks i 800 Nm obrtnog momenta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group