Usavršavanje neobičnog modela

Više slika

Više slika

Model baziran na Renault Kangoo automobilu, Mercedes-Benz Citan nije jedan od preterano popularnih tjuning modela, ali određeni vlasnici mogu videti da je ova kreacija više nego privlačna...

Kao deo VANSPORTS programa performansi kompanije Hartmann, ovo je novi stilski model Citan, nazvan CP Line, koji dodaje prednje i zadnje spojlere, različite pragove i manji krovni stabilizator. Mnogo agresivnijem izgledu doprinosi i sportsko vešanje, koje je ujedno spustilo model za 25 mm na oba dela, ostavljajući taman dovoljno mesta za novi komplet točkova veličine 8 x 18 inča.

Kada otvorite vrata možete videti različite delove postavljene kožom, koja prekriva sedišta, mesta za ruke, šalthebl i segmente panela na vratima ujedinjenih mekanim upravljačem, aluminijumskim pedalama sa logoom, anti proklizavajućim trakama i karbonskim elementima.

U enterijeru automobila je fokusirana većina tjuning paketa koji se sastoji od malih panela, ali je kompanija Haartmann ipak odlučila da ponudi i nešto čip modifikacija, koje su dostupne za sve verzije modela Citan. Međutim, detalji koji se tiču povećanja snage, ili same cene ovog paketa, nisu još uvek objavljeni.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group