Tjuniranje motornog prostora LEGO kockama

Brojni auto entuzijasti uživaju u modifikacijama svojih vozila, što tokom vremena može rezultirati i promenama u motornom prostoru...

Pored svega što smo do sada imali priliku da vidimo, jedna modifikacija definitivno prenosi stvari na viši nivo. Veoma malo detalja je poznato o ovom atomobilu, uključujući i to o kojoj se liniji zapravo radi i gde se ona nalazi. Bilo kako bilo, ova jedinna, usamljena fotografija motornog dela ispod haube postavljena je na reditu i donosi nam uvid u unikatnu modifikaciju koja je u njemu izvršena.

Ispod haube ovog modela nalazi se svetlo žuti poklopac motora dizajniran kako bi podsećao na LEGO kockicu, dok akumulator sada poseduje crvenu plastičnu zaštitu koja takođe prati ovu temu. Poslednji deo ove kockaste sage jeste svetlo plavo silikonsko crevo usisnika vazduha, prećeno kutijom koja je dobila oblik glave LEGO figurice.

Nije potpuno jasno na koji je način vlasnik ovog autmobila uspeo da kreira ova tri velika LEGO komada do najsitnijih detalja, ali njihov rezultat je veoma interesantan, nevezano sa tim da li ste se ili niste igrali kockicama legendardnog proizvođača kao dete. Sve što je ovom modelu potrebno kako bi kompletirao svoj izgled, jeste vinilna folija za karoseriju i kockasta izduvna grana LEGO inspiracije.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group