Subaru proslavlja Super GT titulu specijalnim STI izdanjima

Subaru je nedavno predstavio specijalnu varijantu svog Levorg modela, nazvanu Takuty Special Edition, koja će se prodavati ekskluzivno putem kuće Subaru Tokyo...

Ovaj automobil kreiran je u čast Super GT šampiona iz GT300 klase iz 2021. godine, Takuta Igučija, koji se trkao sa modifikovanim Subaru BRZ modelom. Svega trideset jedinica Levorg Takuty Special Edition modela biće kreirano u seriji i svaki će biti opremljen delovima iz Subaru Customize Shop divizije u pogonima Subaru Tokyo kompanije.

Automobil će biti ponuđen u dva izdanja, od koji prvo stiže sa 1,8 litara velikim turbo četvorocilindričnim motorom, dok će drugi posedovati nešto potentniji 2,4 litara veliki turbo četvorocilindraš. Obe varijante će posedovati obilje dodatnih STI delova, koji će učiniti da se ističu iz čitave postavke.

Među ovim delovima naći će se STI prednji spliter, unikatni pragovi i difuzor na zadnjoj strani. Levorg Takuty Special Edition modeli takođe će posedovati novu STI oznaku na crnoj prednjoj masci i biće postavljeni na devetnaestoinčne Enkei točkove, umotane u Dunlop SO Sport Maxx 050+ gume. Kupci će takođe moći da izaberu i male Takuty nalepnice, koje se mogu smestiti na zadnjoj strani.

Brojne modifikacije biće izvedene i u enterijerima novih STI modela, a one uključuju unikatni šalthebl, finiširan ugljeničnim vlaknima, kožnu torbicu za odlaganje ključeva i unikatne bočne gazne delove na pragovima. Subaru je takođe opremio svoj novi model Prova sistemom, za koji tvrdi da kontroliše nagib, obrtanje i pritisak na prednjoj i zadnjoj strani automobila isporučujući bolje upravljenje.

Cene Subaru Levorg Takuty Special Edition modela startuju sa 42.943 dolara u 1,8 litarskoj STI Sport EX varijanti i od 48.561 dolar za sve koji se odluče za STI Sport R EX izdanje.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group