Startech Range Rover

Nemački tjuner Startech  je izabrao Range Rover za svoj poslednji projekat, brzi i luksuzni pikap koji će debitovati u Šangaju...

 

Nije jasno zašto su napravili pikap, kada se uzme u obzir koliki je dobijeni gepek, a pogotovu zašto su kao osnovu uzeli Range Rover.

Rezultat je prema Startechu jedan od najekskluzivnijih pikap kamioneta koji pokreće 5.0 V8 motor sa 519ks. Ovo mu omogućava da ubrza od 0 do 100km/h za 5,3 sekunde i da dostigne elektronski ograničenu brzinu od 250km/h.

Enterijer je takođe dobio tretman iz Startecha, pa je dobio nove materijale, kao što je Alcantara i karbonski elementi koji su u skladu za eskterijerom. 

Startech je rekao da je transformacija iz off road vozila u pickup zahtevala dizajn i proizvodnju 100 dodatnih komponenti od aluminijuma, karbona i čelika. Činjenica da ovo vozilo možete da registrujete kao komercijalno na većini svetskih tržišta, ga čini jeftinijim za uvoz od standardnog SUV modela. 

Ovaj model će biti dostupan u svim bojama i sa svim motorima, kao i originalan Range Rover.

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group