Pravi italijanski pastuv opremljen savršenom opremom kompanije 7Design House

Više slika

Više slika

Vlasnici koji žele da učine svoje Maserati MC20 Cielo modele još istaknutijim, uvek mogu dodati još više ugljeničnih vlakana njihovim karoserijama, što upravo 7Design House sada nudi, kreirajući ono što naziva prvim tjuniranim MC20 Cielo modelom na svetu...

Potpuno svež iz fabričkog pogona, ovaj MC20 Cielo predstavlja jedan od samo 65 PrimaSerie Edition modela, sa 7Design House kompanijom koja ga je potom opremila Aria paketom opreme, prvi put predstavljenim na MC20 Coupe modelu i zaduženim za kreiranje serije vizuelnih i aerodinamičkih dodataka od ovog ultra-laganog materijala u svetlo plavoj boji.

Poboljšanja startuju sa prednjim spliterom od plavih ugljeničnih vlakana, zakrilcima i maskom hladnjaka koja ih okružuje u istim svetlim finišima. Karbonska tematika kompanije 7Design House nastavlja se sa prelepim linijama na haubi i plavim ugljeničnim vlaknima na pragovima. Zadnji deo modifikovanog Maserati modela prilično je dramatičan, jer sada poseduje plavi difuzor od ugljeničnih vlakana i veliki spoler pačiji rep, koji ne samo da izgleda dobro, već dodaje i nešto više sile potiska, takođe.

Ključna tačka razdvajanja između Aria opreme za MC20 Cielo i istog ovog paketa namenjenog MC20 Coupe modelima jeste to što na poslednjepomenutoj varijanti on uključuje krovni usisnik vazduha. Bilo kako bilo, oba paketa izgledaju podjednako zadivljujuće na predivnom italijanskom superautomobilu, a prema tvrdnjama njihovog tvorca, oni poboljšavaju aerodinamičku efikasnost za 123%. Štaviše, svi delovi od ugljeničnih vlakana koriste originalne, fabričke tačke za montažu, tako da ih je moguće sa lakoćom ukloniti i zameniti standardnim komponentama.

Za zaokruživanje vizuelnih poboljšanja kreiranih na ovom specijalnom MC20 Cielo modelu, zaduženi su posebno dizajnirani točkovi sa hromiranim rubovima felni, isprepletanim mat crnim krakovima. Ovaj komplet točkova dolazi u savršenom kontrastu predivnoj plavoj boji i oni stižu opremljeni lepljivim Michelin gumama.  

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group