Novitec Rosso Ferrari 458 Speciale

Nemačka tuning kuća Novitec Rosso radi neke od najekstremnijih izmena na estetskom nivou i što se tiče performansi, pogotovu kada su u pitanju italijanski superautomobili...

 

Neće vam samo dati opciju pojačavanja motora vašeg automobila, već i opciju agresivnijeg body kita, kao što je ovaj koji ćete sada imati prilike da vidite, za model Ferrari 458 Speciale. 

Snaga je neznatno povećana na 636ks, a maksimalna brzina na 328km/h. Deo povećanja snage dolazi od izduvnog sistema koji je napravljen od Inconela, materijala koji se koristi u Formuli 1, koji ne samo da povećava snagu i daje bolju zvuk, već i štedi na masi automobila. 

Primetne su brojne izmene eksterijera, kao što su NF4 felne od 21og inča, niže vešanje i delovi od karbona, koji su razvijeni u "wind" tunelu. 

Na zvaničnom sajtu kuće postoji konfigurator gde možete napraviti svoju verziju ovog automobila, kao i pogledati koje su sve dodatne opcije moguće. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group