Mansory predstavlja svoje izdanje specijalnog Ferrari 296 GTB modela

Više slika

Više slika

Kompanija Mansory predstavila je svoju poslednju elitnu kreaciju, specijalno tjunirani Ferrari 296 GTB model…

Međutim, za razliku od prethodnih projekata ovog tjunera kao što je zlatni Lamborghini Urus ili dvotonski Porsche 911 Turbo S Coupé automobil, dizajnerski elementi ovog Mansory Tempesta modela prilično su suptilni, makar kada je reč o eksterijeru.

Ovaj automobil finiširan je gotovo ceo u mat crnoj boji, sa svega nekoliko crvenih akcenata i detalja od ugljeničnih vlakana, korišćenih kako bi se istakli brojni dizajnerski elementi. Najistaknutiji od svih uključuju retrovizore, zadnje krilo, pragove, veliki zadnji difuzor i različite komponente ventilacije. Dodatni detalji uključuju suptilne crvene spoljne linije na delovima ojačanim ugljeničnim vlaknima, zajedno sa malim italijanskim zastavama koje su postavljene na vrhovima podeljenih krila.  

Međutim, čim pogledamo unutra možemo primetiti da su tu stvari u potpunosti drugačije. Ovaj model sada poseduje živopisnu putničku kabinu obloženu žutom kožom, kojoj komplementiraju akcenti izloženih ugljeničnih vlakana, zajedno sa crvenim akcentima koji se uklapaju sa onim na eksterijeru. Tjunirana mašina postavljena je na ultra-lagane i ojačane dvadesetoinčne točkove napred i dvadesetdvoinčne pozadi, dok je za njegovo pokretanje zadužen impresivni V6 hibridni pogonski sklop koji stvara 800 ks.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group