Mansory predstavio Audi RSQ8

Više slika

Više slika

Tunirani SUV ubrzava od 0 do 100 km/h za 3.3 sekunde !!!

Nemačka tuning kompanija Mansory napravila je od već moćnog Q8 modela pravu zverinu od koje zastaje dah. Ovaj luksuzni nemački SUV je već neizmerno moćan čak i u svom standardnom obliku, ali sada zahvaljujući Mansoryju porodični model 4x4 nudi dovoljno snage da se može takmičiti i sa superautomobilima.

Mansory Audi RSQ8 je opremljen četvorolitarskim twin-turbo V8 motorom koji sada proizvodi 769 ks, što je ogroman porast u odnosu na 591 ks standardnog modela. Sa tom dodatnom snagom dolazi i mnogo veća brzina, naročito ubrzanje do 100 km/h za samo 3,3 sekunde.

Ove brojke su postignute zahvaljujući dve jednostavne nadogradnje: izduvnom sistemu visokih performansi i preradi njegove elektronske jedinice.

Karoserija je takođe znatno promenjena i nudi novi stil u obliku prednjih i bočnih sajtni od karbonskih vlakana, rešetki od karbonskih vlakana, rasklopljenih lukova točkova, poklopca od punih karbonskih vlakana i novog zadnjeg difuzora od karbonskih vlakana.

Ovaj novi izgled naglašen je bojama „Deep Black“ koje su ukrašene crvenim prugama, dok Mansory značke i komponente od karbonskih vlakana u unutrašnjosti dovršavaju tunirani izgled.

Još uvek nije rečeno koliko će koštati Audi RSQ8, ali verujemo da neće biti dostupan svima.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group