Larte Desgin i QX80

Larte Design se bavi stilizovanjem automobila, a ovaj put nam predstavlja neverovatnu verziju Infinitijevog modela QX80...


Larte se može pohvaliti jedinstvenim verzijama automobila kao što su Tesla, Range Rover, Mercedes i Lexus. Ovaj put, Larte Design je odlučio da transformiše QX80 u nešto još impresivnije i agresivnije. Novi Infiniti dobio je vrhunsku doradu eksterijera, pa ga krasi nova rešetka hladnjaka, usisnici za vazduh, novi svetlostni sistem koji sadrži najnoviju LED tehnologiju i novi izduvni sistem.

Vizuelni utisak koji ovaj automobil ostavlja je prosto neverovatna. Izgleda vrlo moćno i agresivno, a velika zakrivljena hauba naglašava da se nešto snažno krije ispod. Ova pretpostavka je naravno tačna, jer se ispod haube nalazi masivni motor.

Pored snažnog motora, Larte Design se potrudio da ovaj automobil dodatno unapredi bezbednost za buduće vozače, pa je QX80 opremljen i sa poptuno novim Rotora kočionim sistemom.

Informacije o ceni i dostupnosti ovog modela još uvek nismo dobili, ali pretpostavljamo da će ova „specijalna“ verzija Infiniti atuomobila imati i specijalnu cenu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group