DMC Stage 3 Lamborghini Huracan

Više slika

Više slika

DMC se vratio sa agresivnim body kitom za Huracan...

 

Nemački tuner se vratio sa novim aero kitom za mali Lamborghini, koji ga čini agresivnijim nego ikada. Ovaj model sam po sebi izgleda kao odlično, ali ga DMCev paket diže na viši nivo. 

Novi dodaci koji su inspirisani trkama nisu tu samo zbog izgleda, već poboljšavaju aerodinamiku automobila, koju da budemo iskreni nismo sigurni da će iko imati priliku da upotrebi u potpunosti. Paket je samim time nešto što se verovatno neće svideti svima. 

Tuner nije objavio specifikacije na motoru, već se fokusirao na aerodinamiku automobila nudeći unapređenje u upravljanju. Stage 3 kit dolai sa najboljim delovima sa Stage 1 i Stage 2 paketa, pa je tu i zadnje krilo koje može da se podesi u 3 različita položaja: City Cruising, GT Track day, ili Fun Mode. Svaki mod je individualno testiran u vazdušnom tunelu i sve dolazi sa uputstvom od 10 strana koje objašnjava sve tehničke detalje i analizu toka vazduha. 

Vizualno, paket podseća na Vorstein Huraca koji smo vam prikazali pre nekoliko dana, ali dolazi sa setom odličnih točkova. DMC kaže da je u pitanju najširi set točkova na tržištu sa 8,5Jx20 napred i 12Jx21 pozadi. 

O.R: 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group