BMW M4 GTS na karbon - grafitnim točkovima

Više slika

Više slika

Modeli M3 i M4 kompanije BMV, već duže vreme predstavljaju favorite svih tjuning kompanija.

Sa plasiranjem M4 GTS automobila, Bavarci počinju samostalno da se poigravaju tjuningom, ostavljajući malo toga nedorečenim... ili nepromenjenim. Šta je to što jedan vlasnik prvo može poželeti, a auto tjuner učiniti? Postaviti automobil na nove točkove, naravno.

Imajući ovo u vidu, M4 GTS dobija komplet ojačanih matiranih, laganih felni, kao standardnu opciju fabričkog modela. Kupci se takođe mogu opredeliti i za ultra lake točkove kreirane od ugljeničnih vlakana i legure aluminijuma.

Sa druge strane, ovaj posebni primerak je opremljen ličnim kompletom V-FF 106 točkova, za čiji je dizajn zadužena kompanija Vorsteiner. Kreirane od karbon grafita, ove felne poseduju mere od 19 x 9.5 inča sa prednje i 19 x 10.5 inča sa zadnje strane, isto kao i fabrička postavka koja je stvorena kako bi se uklopila sa prednjim rubom spojlera, komplementirajući crnim finišima karoserije radi mnogo opasnijeg izgleda.                    

Da li je ovo poboljšanje? To je pitanje ukusa, ali nikako vam neće smetati da pogledate dva puta ovaj bavarski hot rod. Sa gotovo 500 ks vodenog ubrizgavanja na trapu i ubrzanjem od 0 do 100 km/h za 3,7 sekundi, videti jednu ovakvu zver u mestu predstavlja pravu retkost.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group