Porsche SCG na sajmu u Beogradu

Na 52. Međunarodnom sajmu automobila, kompanija Porsche SCG – generalni zastupnik za vozila marki Volkswagen, Audi, SEAT i Porsche  - predstaviće svoje poznate modele na izložbenom prostoru u Hali 5 Beogradskog sajma od 20. do 29. marta 2015. godine.

   

 

Volkswagen predstavlja javnosti novi Passat u najboljoj verziji, Highline, sa 2.0 bi – turbo TDI agregatom i 4MOTION pogonom. Vozilo je opremljeno potpuno digitalizovanom instrument tablom i zainteresovani će izbliza moći da vide budućnost Volkswagen – a, obzirom da je model Passat nosilac razvoja digitalizacije kokpita i potpune povezanosti vozila sa internetom.

Za sve posetioce, pripremili smo pravu poslasticu u svetu automobilizma. Specijalno mesto na štandu zauzeće neverovatni Golf R, koji ispod samo jednog slova uz ime modela krije najmoderniji 2.0 TSI agregat koji razvija neverovatnih 300 konjskih snaga, uz 4MOTION pogon i nenadmašni DSG prenos.

Zadovoljstvo nam je da prvi put u Srbiji zvanično predstavimo R – Line modele, kojima polako otvaramo vrata u R – Line svet. Od izloženih modela sa R – Line paketima opreme, ovaj put prikazujemo Volkswagen CC, Tiguan i novi Touareg.

Na štandu će se naći i ostali članovi popularne Think Blue Volkswagen porodice: Volkswagen – up! – koji se već dokazao pouzdanošću i malom potrošnjom. Tu je i model Volkswagen Polo koji takođe prvi put zvanično prikazujemo sa novim licem, potpuno novom paletom motora i novom generacijom infotainment sistema. Volkswagen Polo u ovoj godini slavi jubilej kojim malo ko može da se pohvali – 40 godina postojanja. Za navedeni jubilej, pripremili smo najatraktivnije pakete opreme i finansiranja ikada. Zainteresovani će za vreme trajanja sajamske manifestacije moći da postanu vlasnici ovog fenomenalnog modela, uz 1.0 agregat i izuzetno bogat nivo opreme za neverovatnih 9.999,00 €. Specijalna cena uz Porsche Mobility finansiranje iznosiće gotovo nestvarnih 8.999,00 € uz besplatno KASKO osiguranje za prvu godinu trajanja zakupa.

 

 

Najpopularniji model Golf će biti prikazan u čak tri verzije – sa najpopularnijim TSI i TDI agregatima, ali i u Highline verziji, uz specijalnu Volkswagen Motorsport doradu. Za Volkswagen Golf 1.2 TSI uz Trendline paket opreme, obezbedili smo specijalnu cenu u iznosu od 14.999,00 € (13.999,00 € uz Porsche Mobility finansiranje) a za Volkswagen Golf 1.6 TDI sa istim paketom opreme, specijalna sajamska cena iznosiće 17.999,00 € (16.999,00 € uz Porsche Mobility finansiranje). Za kupovinu preko Porsche Mobility model Golf takođe dolazi uz besplatno KASKO osiguranje za prvu godinu trajanja zakupa.

Ono što će posebno zainteresovati javnost je mogućnost specijalnog finansiranja uz 0% kamate za modele Polo i Golf i ostali finansijski paketi krojeni po meri klijenata.

Ljubitelji Premium segmenta moći da uživaju u predstavljanju novih tehnologija koje stižu iz Ingolstadta.

Posetioci će imati prilike da se upoznaju sa Novim Audi TT – Audi dizajn ikonom sa virtualnim

kokpitom. Najprodavaniji kompakt premium A3 Sportback i A3 Limousine kao najmlađi model iz Audi A3 familije biće u ponudi sa neverovatnom uštedom za kupca čak do 3 818 eur.

Naravno tu su i neizbežne, prepoznatljive limuzine A8 kao i Novi Audi A6 sa atraktivnom ponudom Business i Sport paketom, kao i Audi A4. Luksuzni A7 Sportback jedan od najelegantnijih modela na tržistu imaće takođe svoje mesto na štandu.

Best buy premium compact SUV na tržištu sa novom optikom i motorima je Audi Q3 PI,  kao i Q5 dobro poznati po svom prepoznatljivom izgledu i kvalitetu.

Volkswagen Privredna vozila ce takođe učestvovati na predstojećem Međunarodnom sajmu automobila. U sklopu štanda, biće organizovan i VW Klub privrednika gde će svi zainteresovani moći da se informišu o specijalnim sajamskim uslovima pri kupovini Volkswagen Privrednih vozila. Ovi uslovi će važiti za sve modele u ponudi tokom trajanja sajma: Caddy, T5, Crafter i Amarok.

SEAT će pored svojih poznatih modela Ibiza, Leon FR sa 150 KS i  Full LED tehnologijim premijerno predstaviti LEON ST (Estate – karavan verzija) u FR nivou opreme.

Za promociju je odabran 2.0 TDI motor sa DSG menjačem i dodatnom opremom koja uključuje panorama krov, parking senzore napred i nazad, navigacioni sistem sa 5.8” touch screen-om u koloru, Bluetooth, USB/i-POD/2 x SD ulaz/CD/Aux-In, Tiptronic komandama na volanu i još mnogo toga.

U želji da vozila iz grupacije Porsche SCG učine dostupnim što široj javnosti, Porsche finansijska grupacija Srbije (u čijem sastavu posluju Porsche Leasing, Porsche Mobility i Porsche Partner) će za predstojeći međunarodni salon automobila, kroz finansijski lizing i zakup ovih vozila ponuditi različite pakete pogodnosti.

U zavisnosti od marke i tipa vozila kao i od oblika finansiranja (finansijski lizing ili zakup vozila), obezbeđeni su paketi pogodnosti koji se ogledaju u izuzetno atraktivnoj kamatnoj stopi i paketima koji obuhvataju uključeno kasko osiguranje u prvoj godini zakupa ili tokom celog perioda zakupa.

Povoljni uslovi finansiranja, transparentnost ponude, brz, jednostavan i profesionalan pristup u realizaciji predmeta razlog su što na ovogodišnjem sajmu Porsche finansijska grupacija nastupa pod sloganom - ZDRAVO FINANSIRANJE.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group