Infiniti Q30 stigao u Srbiju

Infiniti Q30, jedna od najvećih zvezda predstojećeg Sajma automobila u Beogradu i model koji mesecima unazad izaziva veliko interesovanje domaće javnosti, ovih dana počinje da se prodaje u Srbiji i to po specijalnim sajamskim uslovima!


Reč je o potpuno novom modelu kakav japanski premijum proizvođač Infiniti do sada nije imao u ponudi. Q30 predstavlja takozvani „aktivni premijum kompakt“, postavljen na platformu Mercedesa GLA i dosta je veći od konkurenata u C segmentu –  dugačak je 4.425 mm, širok 2.083 mm i visok 1.495 mm. Sa njim Infiniti privlači sve širi krug nove generacije urbanih kupaca širom Evrope.

Automobil pleni dopadljivim dizajnom i dinamičnim linijama, dok se unutrašnjost ističe  asimetričnim kokpitom i izuzetno kvalitetnim materijalima.

Od pogonskih agregata u ponudi su turbo benzinski 1.6 od 122 KS i 156 KS, dok 2.0 turbo raspolaže sa 211 KS, a za poklonike dizela pripremljeni su 1.5 od 109 KS i 2.2 od 170 KS. Za prenos snage do prednjih točkova zaduženi su šestostepeni ručni i sedmostepeni automatski menjač sa dvostrukim kvačilom. Najsnažnije verzije 2.0t i 2.2d  dostupne su i sa AWD pogonom na sva četiri točka.    

Pored osnovne Base verzije u ponudi su paketi Premium, Premium Tech i Sport, a tu su i brojni opcionali pomoću kojih kupci mogu konfigurisati i personalizovati automobil u skladu sa svojim željama i afinitetima.

Prvi primerci modela Q30 biće dostupni za test vožnju do kraja meseca, a sve dodatne informacije mogu se dobiti od Infiniti prodavaca na telefon 011/2090680 ili u prodajnom salonu u Ulici Milutina Milankovića br. 11 na Novom Beogradu. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group