Ford akcija!

Ford časti! Fiesta za 99 evra mesečno bez kamate, bez otkupa, sa redovnim učešćem, a na 5 godina otplate!

 

  • Najpovoljnije u Srbiji: finansiranje na 5 godina bez kamate sa redovnim učešćem bez skirvenih troškova!
  • Fiesta sa akcijskom cenom od 8.990 za samo 99 evra mesečno,
  • 1.99% kamata za sve ostale modele,
  • Na otplatu kompetan iznos umanjen za učešće bez obzira na cenu vozila


Od 16. marta Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Fordovih putničkih i lakih komercijalnih vozila nudi jedinstvene, na domaćem tržištu trenutno najpovoljnije uslove finansiranja kupovine novih automobila, a u skladu sa aktuelnim ekonomskim momentom.

Recimo, kupcima najpopularnijeg modela - Fiesta, nudi se mogućnost finansiranja koja ne utiče na osnovnu cenu vozila – ono, naime, nije uvećano za iznos kamate i pratećih troškova. Umesto kupca, kompletan iznos kamate plaća prodavac, pa je finansiranje kupovine u pravom smislu beskamatno.

U takvom aranžmanu za Fiestu, sa speijalnom akcijskom cenom od 8.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti, sa svim dažbinama) za vozilo sa 5 vrata, mesečna rata u petogodišnjem lizing aranžmanu i uz učešće od oko 3.000 evra, iznosi samo 99 evra. Ta suma je nepromenjena tokom celog lizing perioda, uz važnu napomenu da na kraju otplate nema nikakvih drugih izdataka – za otkupnu vrednost vozila, kako je to uobičajeno kod većine konkurenata.

 

 

Nadalje, gotovo svi prodavci nude beskamatno finansiranje na tri godine, a Grand Motors, u saradnji sa lizing partnerom, na pet godina, čime se postiže da mesečna rata bude mnogo niža, a opet bez skivenih troškova.

Za potencijalne kupce novih Fordovih automobila još jedna dobra vest: Grand Motors je obezbedio finansiranje i za sve druge modele iz svoje game sa kamatom od samo 1.99% na period od 5 godina, čineći promociju potpuno novog Mondea i novog Focusa veoma atraktivnom i u komercijalnom smislu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group