Akcija u Hondi

Honda Srbija je ponudila do kraja oktobra jedinstvenu priliku za kupovinu novog automobila. Svi kupci na poklon dobijaju vredan vaučer za realizaciju jednog od ponuđenih benefita.

 

 

U zavisnosti od modela za koji se odluče (Civic, Civic Tourer, Accord ili CR-V), Honda Srbija kupcima poklanja jednu od sledećih opcija: metalik boja, kasko osiguranje, dodatna oprema, dve godine produžene garancije, multimedijalni uređaj ili automatski menjač po ceni manuelnog menjača.

 Osim vrednih vaučera, Honda Srbija je u saradnji sa S leasingom obezbedila i atraktivne uslove finansiranja za sve modele, uz kamatnu stopu od 3.99%.

 Zainteresovani kupci mogu detaljnije da se upoznaju sa aktuelnom akcijom i preuzmu svoj vaučer u Delta Cityju, gde do 26. oktobra traje izložba Honda modela.

 Podsećamo, u toku je i akcija “1.000.000km garancije na CR-V 1.6” koja traje do 31. oktobra. Akcija podrazumeva produžen garantni rok na motor i menjač koji su ugrađeni u vozilo, koji važi do 1.000.000 pređenih kilometara ili do isteka 10 godina od datuma početka trajanja garantnog roka.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group