Renault vratio trofej Ringa

Seat nije imao puno prilike da uživa u rekordu koji su postavili za vozila na pogon na prednje točkove postavljen u martu sa Leon Cuprom 280 na Nürburgring Nordschleife stazi, jer je Renault brzo vratio titulu kod sebe...


Ovaj put u pitanju je bio automobil Renault Megane RS 275 Trophy-R. Primetićete dodatno slovo R u imenu, u poređenju sa specijanom edicijom od prošlog meseca. To je zbog toga što je ovaj model radikalna interpretacija, nema zadnja sedišta i proizvešće se u 250 primeraka koji će biti dostupni u 15 zemalja.

Ovaj automobil je prešao krug na stazi za 7m 54 sekunde, što je za 4 sekunde bolje od Seat Leona. Automobil je skoro 100kg lakši nego Megane RS 275 Trophy i dolazi sa Cup šasijom i 2.0 motorom pojačanim na 275ks, kao i titanijumski Akrapovic izduvnim sistemom. 

Bez zadnjih sedišta, a vozač sedi na Recaro Pole Position kadicama, koje su uštedele čak 42kg na težini automobila. 

Doalzi u novoj dvobojnoj šemi, sa Etoile Black krovom sa opcionim Pearlescent White finišom. Trophy-E je brendiran sa F1 znakovima, dok su 19oinčne Speedline felne u ponudi u crnoj, ili crvenoj boji. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group