Hyundai oformio pod-brend N

Hyundai N će postati performance pod-brend ovogo korejskog proizvođača automobila pod čijom će se kapom razvijati Hyundaijev WRC program, ali i performance automobili.



Oznaka N je izabrana kao podsetnik na sedište Hyundaijevog tehničkog centra u korejskom Namyangu, dok će ustvari N odeljenje svoje sedište imati u Alzenau, u blizini Frankfurta, koje je istovremeno i sedište Hyundaijevog WRC tima. 

Prvi model koji će nositi oznaku N odljenja je i20 WRC koji će sledećeg meseca započeti svoju WRC karijeru na reliju u Monte Carlu. 

Puno važnija informacija za nas je činjenica da će Hyundai pod N oznakom uskoro ponuditi i "obične" modele. Za sada nije poznato hoće li se raditi o novim generacijama postojeće ponude, performance verzijama trenutnih modela, ili nekim u potpunosti novim automobilima. 

Više bi o N modelima trebali znati naredne godine, ali očito je reč o realizaciji Hyundaijevih ranijih najava da želi da poveća svoj tržišni udeo i da stvori dublju povezanost među kupcima i njihovim proizvodima kako bi ojačali imidž brenda i osigurali tzv. povratak kupaca novim proizvodima. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group