Divlja mašina - Aston Martin Vulcan AMR PRO

Više slika

Više slika

Svako ko voli Aston Martin, kao jednog od najboljih proizvođača automobila na svetu, sigurno ceni unikatan i verovatno najelegantniji stil koji njihovi modeli poseduju...

Međutim, model koji ovde predstavljamo, tu eleganciju prevodi u surovu snagu i zadivljujući sportski izgled koji deluje kao jedno sa trkačkom stazom. Ovo je Aston Martin Vulcan AMR PRO, usavršena verzija već zverski dizajniranog, trkačkog hiperautomobila kompanije, specijalno razvijenog od strane njenog novog podbrenda AMR.

"Tenkovski" V12 sedmolitarac sa unutrašnjim sagorevanjem i dalje razvija 820 ks i 779 Nm obrtnog momenta, ali ovaj Vulcan dolazi sa potpuno novim izgledom, koji obezbeđuje dodatnu aerodinamiku i poboljšanja karoserije, usavršeni upravljački sistem i dinamiku vožnje, kao i brža vremena krugova na trkačkim stazama.

Prednji deo sada sadrži nove spuštenije panele ispod prednjih rubova točkova, sa parom aktivnih aerodinamičkih sistema za potisak koji su dodati bočnim stranama nosa automobila. Prednji spliter takođe sadrži i nove lopatice radi boljeg odgovora upravljačkog sistema, dok novo veliko krilo dupliranog dizajna, smešteno je na zadnjem delu, zajedno sa 20 mm Gurney zakrilcima i ukrštenim krilnim pločama, na kojima su smešteni dodatni Gurney zakrilci od 15 mm.

Novi aerodinamički paket takođe popravlja i balans novog Vulcan AMR PRO modela, izmeštajući mu centar pritiska bliže sredini i omogućujući vozačima neverovatna uzbuđenja i vrhunsko iskustvo tokom vožnje. Iako deluje i zvuči kao čudovište iz najstrašnije noćne more, ovaj Aston Martin je dizajniran kako bi bio moćan i agilan, nevezano sa takmičenjem u kom se nalazi.

Novi Aston Martin Vulcan AMR Pro predstavlljen je na Goodwood Festival of Speed, a prve jedinice će biti isporučene ove jeseni. Nemojte se pitati koliko isporuka ovakvog jednog modela može da košta, jer će vam to definitivno pokvariti raspoloženje.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group