Audi R8 LMS GT3

Saloni automobila su uglavno rezervisani za promociju određenih "standardnih" modela i ponekad za personalizovane primerke, pa je pravo osveženje kada ugledate nešto kao što je Audi R8 LMS...

 

 

Počećemo sa performansama, jer ne postoji ništa kao što je superautomobil koji je pretvoren u trkački automobil. LMS dolazi sa 585PS, kao i 500Nm obrtnog momenta, a do 100km/h stiže za 3,1 sekundu. 

Ima daleko bržih automobila trenutno, ali retko koji može da se pohvali time da je pobedio na 24 časa Nurburgringa. 

Pored svega ovoga R8 LMS GT3 je 25 kilograma lakši od svojih prethodnika i deli 50% komponenata sa proizvodnim modelom. 

Još jedna interesantna stvar koju možete da primetite sa ovih fotografija je da to da je automobil u identičnom stanju kao kada je pobedio na 24 sata. -Nisu čak ni oprali prednju masku od ostataka zemlje i insekata koji su ostali sa trke. 

Pogledajte fotografije detaljnije i videćete R8 e-tron pored ovog LMS modela, kao i crveni V10 Plus u pozadini. Jedva primetan je i R8 LMX, model prethodne generacije, koji je takođe mnoge automobile ostavio posramljene zahvaljjujući svom V10 atmosferskom motoru sa 570PS: 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group