Supermoderni VW Jetta model debitovaće u Detroitu

Više slika

Više slika

Volkswagen Jetta predstavlja jedan od najbitnijih sedan automobila kompanije Volkswagen, a izvršni direktor Hajnrih Vobken otkrio je nove detalje o novoj generaciji modela...

Razgovarajući sa medijima čelnici VW Vortex odseka na događaju vezanom za Redbull Global Rallycross Championship, potvrdili su da će redizajnirani model debitovati u Severnoj Americi i internacionalnom sajmu automobila u januaru. Time su potvrdili da će supermoderni i veoma cenjen dizajn sa kupe karakteristikama debitovati sledeće godine.

Pored toga što je trenutni model Jetta opisan kao veoma dosadan, direktor kompanije VW zadužen za Severnu Ameriku izjavio je: "Nama je pružena prilika da budemo prvi koji će uživati u novom modelu američkog stila, ali ne u terminima cene i njenog niskog odnosa sa paketom ponuda i opštim kvalitetom".

Ono što se time mislilo ostaje da bude viđeno prilikom premijernog predstavljanja novog modela, ali jasno je da sve što se može očekivati na sledećem sajmu u Detroitu, jeste daleko veći kvalitet i bolja ponuda novog Volkswagen Jetta automobila. Direktor je još naglasio da nemačka kompanija konstantno osluškuje mišljenje kupaca i ovlašćenih predstavnika prilikom razvijanja svojih modela.  

Deo ovog procesa doveo je do toga da nemački brend kreira priliku za lansiranje Jetta R-Line linije. S tim u vezi, potvrđeno je da će automobil biti ponuđen sa manualnim menjačem prilikom lansiranja i u GLA varijanti koja će se pojaviti približno jednu godinu nakon standardnog modela.

Pored razgovora vezanog za novi model Jetta, Voebken je izjavio i da će Areon biti dostupan u drugoj polovini sledeće godine i biće praćen redizajniranim Passat modelom godinu dana kasnije. Ako je verovati gospodinu, poslednjepomenuti automobil dobija veoma uzbudljiv eksterijerni dizajn, ali će i dalje biti lako prepoznatljiv kao Passat.

U ostalim vestima, izvršni direktor potvrdio je da T-Roc model neće posedovati svoju verziju u Americi, ali manji krosover najverovatnije stiže tokom 2019. godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group