Neprocenjivi klasici Goodwood festivala

Više slika

Više slika

Revival je segment koji premijerno predstavlja neverovatne klasike na Goodwood festivalu svake godine, ali ovaj događaj privlači i veliki deo retro automoblia takođe...

Ovogodišnji odgađaj nije ništa drugačiji, a na njemu evropski proizvođači automobila prikazuju svoje istorijske mašine koje uvek oduševljavaju okupljene mase.

Naravno, Ferrari je glavni među njima i obeležio je sedamdesetu godišnjicu ovog britanskog spektakla, paradirajući sa desetinama svojih klasika koji su obeležili autoindustriju. Međutim, tu su i ostali, naravno, putnički automobili, F1 bolidi i ostala trkačka vozila iz daleke ili bliske prošlosti različitih proizvođača, počevši od McLaren Can-Am trkačkog modela do 1911 Fiat S76, poznatijeg kao Zver iz Torina.

Doživite deo atmosfere sa ovog događaja putem galerije koju smo pripremili i videa u nastavku teksta, a možda ćete ozbiljno početi da razmišljate kako bi ovo mogla da postane vaša sledeća destinacija za idealan godišnji odmor.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group