Lancia u Ženevi predstavlja dva posebna izdanja modela Ypsilon

Ako već ne možete svako malo izbaciti novi model, onda barem aktuelne učinite atraktivnijim. To je još davnih dana shvatila Lancia, koja je za ovogodišnje izdanje Ženeve pripremila dva posebna izdanja svog modela Ypsilon koja će nositi oznake “Elefantino” i “S MOMO Design”

Pri stvaranju jedne posebne serije modela Ypsilon Lanciji je pomogao talijanski MOMO Design, brend koji dizajnira, proizvodi i prodaje dodatnu opremu za dvotočkaše i njihove vozače. Kupci ove posebne serije moći će svoj automobil da obuku u jednu od pet kombinacija dvobojnog laka. Uz belu, crnu, crvenu, sivu i plavu boju ti automobili dodatno su ukrašeni mat crnim lakom koji prekriva njihov krov, vrata prtljažnika, bočne retrovizore, a u nekim slučajevima i poklopac motora.

Uz spomenuti Ypsilon S MOMO Design, Lancia u Ženevu dovozi i Ypsilon Elefantino. To ime Lancia je već koristila u svojoj istorijii to za svoju rally ekipu pedesetih godina prošlog veka, ali i kao oznaku za nivo opreme na ovom modelu sve do 2003. godine. Elefantino posebno izdanje biće dostupno u tirkiznoj, bež, sivoj i beloj boji, kombinaciji tirkizne i crne i to od juna ove godine. Unutrašnjost automobila ista je za sve primerke bez obzira na to kakav je njihov lak, a kupcima donosi nove materijale, hromirane detalje i kožom presvučeni upravljač. Elefantino serija biće dostupna u svim varijantama.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group