Fiat 500L Trekking u Ženevi

Fiat 500L Trekking, novi crossover proizvod iz pogona u Kragujevcu izazvao je veliku pažnju u Ženevi. Ovaj automobil je dodatno ukrašen spojlerima, lajsnama, lepšim točkovima, dolazi u ponudi i sa panoramskim staklenim krovom koji u kombinaciji sa staklenim A do D stubovima daje jedinstveni panoramski pogled iz vozila od 360 stepeni!


Mdiji posebno naglašavaju liniju agregata koju je ponudio Fiat, a po njima, glavni adut je 1,4 – litarski motor “multi-er” turbo koji obezbeđuje “Fiatu 500L nacionale “ najbolju energetsku efikasnost i najviše snage i obrtnog momenta u klasi.

Fiat 500L Trekking izgleda mnogo robusnije od osnovnog modela. Stiže na tržište u dvobojnim kombinacijama, sa jedinstvenim prednjim izgledom sa velikim točkovima od 17 inča, od lake legure naravno. Trekking ukazuje na sposobnost brenda da personalizuje svaki automobil, tako će ovaj automobil kupovati ljudi koji žele da malo okuse “kros” vožnju.

Giorgio Neri, Fiat 500L nacionale marketing direktor, predstavlja Fiat 500L Trekking, potuno novu verziju priznatog “City Lounge”-a, tokom 2013 Geneva Motor Show-a:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group