Opel Mokka

Opel Mokka je model koji  isto izgleda kao i Buick Encore koji je otkriven na salonu automobila u Detroitu prošlog meseca, jedina razlika je u malim dizajnerskim detaljima prednje maske hladnjaka i u paleti motora. Razvijen je da bude konkurent Nissan Juke-u i ostalim vozilima u B-segment SUV vozila. Model Mokka dugačak je 4,28 metra i obećava da moći da primi pet odraslih putnika koji će se osećati veoma udobno.

Biće dostupan sa pogonom na prednjim točkovima i sa pogonom na sva četiri točka. Mokka će ponuditi evropskim kupcima tri motora, uključujući 1.6-litarskim benzinski motor sa 115ks, 1.4-litarski benzinski turbo motor koji isporučuje 140ks i 200Nm obrtnog momenta i 1,7- litarski turbo dizel sa 130ks. Motori 1.4 Turbo i 1.7 CDTI mogu biti u kombinaciji sa šestostepenim manuelnim ili automatskim menjačem. Mokka će svoju svetsku premijeru doživeti na Sajmu automobila u Ženevi sledećeg meseca, a u prodaji će se pojaviti širom Evrope ove jeseni.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group