10 najgorih automobila - Jeremy Clarkson

Pošto nam je već rekao kojih 10 automobila mu se najviše svidelo prošle godine, bivši voditelj emisije Top Gear, Jeremy Clarkson, je sada objavio i listu najgorih...

 

Kao i u prošlom slučaju, Sunday Times je objavio njegovo mišljenje o ovim vozilima, a lista je kao i prošli put, potpuno nasumična. 

Počeo je sa Vauxhall, ili Opelom, sa modelom Astra SRi NAV, koja ga je ostavila bez teksta, ali ne u pozitivnom smislu. Drugim rečima, svidela mu se samo boja. 

Cela lista obuhvata: Infiniti Q30 Premium Tech, Skoda Superb SE L Executive, Zenos E10 S, Renault Kadjar dCi 130 Signature Nav, previous-gen BMW X1 xDrive25d, Seat Leon X-Perience SE Technology, Nissan GT-R Track Edition, VW Scirocco 2.0 TDI i Hyundai i800.

Poslednji model opisuje kao "gori nego očni parazit". 

Možemo da razumemo da mu se nisu svideli modeli kao što je Astra, Kadjar, ili Leon. Čak i Škoda Superb je prosečan automobil za nekoga ko je kao Jeremy, ali šta reći na to što se na listi nalazi GT-R Track Edition i Zenos E10 S?

Kada je pričao o Zenosu, Clarkson je rekao da ni njogov saputnik, Jimmy Carr nije uživao. "Kada vozite ovaj automobil i naiđete na rupu, osetićete kako vam vrh kičme udara u lobanju". 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group