Prolećni porodični odmor u zagrljaju netaknute prirode

Više slika

Više slika

Prvomajski i uskršnji praznici su nam pred vratima...

Dolazak toplih dana poziva na razne aktivnosti na otvorenom usred zelenila predivne prirode koja se budi. Priuštite sebi i svojim najdražima zdravu porodičnu zabavu i krenite na aktivan odmor na sever Hrvatske u Prvi Healthness resort u Europi – Terme Sveti Martin. Donosimo vam 5 sjajnih razloga zašto ovog proleća morate posetiti upravo ovu zelenu destinaciju.

Dobre vibracije za dobar osećaj  - savršena kombinacija zdravlja, sreće i opuštanja

Pobegnite od užurbanosti svakodnevnog života i priuštite sebi nekoliko dana čistog opuštanja u Termama Sveti Martin. Smeštene u srcu Međimurja, regije koja je poznata i kao cvetnjak Hrvatske, ove terme nude sve što je potrebno za kratak predah usred mira i tišine. Zaposleni u Termama Sveti Martin pobrinuće se o jačanju vašeg fizičkog i psihičkog blagostanja. Zaboravite na stres i prihvatite niz pažljivo skrojenih usluga osmišljenih za odmor, opuštanje i uživanje u jedinstvenom wellness centru koji osim ručno rađenih tretmana nudi i poseban Family Wellness termin tokom kog možete zajedno i sa svojim najmlađima uživati u blagodetima Sveta sauna.

Raj za gurmane  - obilje lokalnih, domaćih i zdravih delikatesa

Razmazite svoje nepce kuhinjom koja spaja tradiciju i inovacije. Ovde se nabavljaju najsvežije lokalne namirnice za pripremanje jela koja oduševljavaju ukusima, od klasičnih međimurskih specijaliteta do modernih zdravih jela. Svaki zalogaj je putovanje kroz bogatu kulinarsku baštinu kraja, jer su upravo ove Terme nadaleko poznate po svojoj saradnji s lokalnim i domaćim porodičnim gazdinstvima. Vođeni politikom u 24 sata od vrta do stola, na buffetu ćete pronaći uvek svježe, sezonske i zdrave namirnice, kao i jela koja će vas ukusom vratiti u detinjstvo jer su baš onakva kako su ih naše bake spremale.

43000 godine stara termalna voda  - zdravlje iz dubina drevnog Panonskog mora

Zakoračite u umirujuće termalne bazene i pustite da lekovita voda učini svoju magiju. To nije samo kupanje – to je posebno iskustvo koje pomlađuje i telo i um. Dok uranjate u toplinu, osetite kako se stres topi i napetost nestaje. Unutrašnji bazenski kompleks Terma Sveti Martin nudi obilje onog dobrog osećaja u telu upravo zbog svoje blagotvorne termomineralne vode, podsetniku na drevno Panonsko more koje se na ovim prostorima nalazilo u davnim vremenima. Uronite u umirujući zagrljaj tople vode bogate lekovitim mineralima koji imaju pozitivan učinak na vaš organizam. Svaki trenutak proveden na ovim bazenima podstaći će vas da se osećate obnovljeno i blistavo.

Aktivna destinacija – skrivene lepote zelene destinacije

Uronite u prekrasnu lepotu međimurskog krajolika koji bezbrižno možete istraživati na dva točka s celom porodicom. Vinorodni brežuljci, bujni voćnjaci i vijugava reka Mura čekaju vas dok prelazite preko 700 kilometara slikovitih biciklističkih staza. Ovde ćete pronaći ponešto za svakog, od težih i zahtevnih staza za profesionalce do laganih i opuštajućih za one željne sporog uživanja. Istražite prirodu i otkrijte skrivene dragulje poput prekrasnih pogleda s Mađerkinog brega ili bezvremenskog šarma Mlina na Muri, ne propustite priliku za degustaciju nekih od najboljih međimurskih vina u nekoj od brojnih vinarija širom Međimurske vinske rute i obavezno napravite fotku s veličanstvenim jelenima na farmi Perhoč.

Prvomajske tradicije i festival vina – tradicija u najboljem izdanju

Vratite se nakratko u prošlost i doživite čari baštine na Seoskoj olimpijadi. Pridružite se zabavi ispred Puba Potkova za Prvi maj i učestvujte u nizu tradicionalnih igara koje se neguju generacijama. A postoji li bolji način da podstaknete svoj takmičarski duh od porcije domaćeg pasulja koji s ljubavlju pripremaju vredni kuvari već od ranog jutra? To je iskustvo koje obećava da će biti jednako uzbudljivo koliko i ukusno. Pridružite se i vrhunskom slavlju vina na Festivalu Urbanovo u obližnjoj Štrigovi. Prepustite se degustacijama, porazgovarajte s vinarima i uronite u fascinantan svet vinogradarstva. Uz festival od 17. do 19. maja i Dane otvorenih vrata vinarija širom Međimurja 24. i 25. maja, nema boljeg vremena za nazdraviti dobrom provodu i odličnom vinu! A poseban doživljaj će dati zabavan kviz o vinima, Urbanovo Wine & Smile Quiz kojeg će voditi stand-up komičar, a održaće se 17.05. ispred Puba Potkova.

Probudite svoja čula, opustite se i zabavite s celom porodicom u jedinstvenom resortu koju nudi više od običnog odmora. Bilo da se brčkate u bazenima, istražujete okolnu prirodu ili se jednostavno opuštate u wellnessu, učinite prolećni odmor svoje porodice zaista posebnim!

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group