Zvanična serija 5 kreirana u Kini

Više slika

Više slika

Pojavile su se prve zvanične fotografije kineskog modela BMW serije 5 koje su nekim čudom procurele na intenet pre samog debija automobila 19 aprila na sajmu automobila u Šangaju.

Ovo se odigralo sedam nedelja nakon nezvaničnog javnog pojavljivanja prvih rendera automobila koji su prikazivali sedan srednje veličine koji obećava prostor enterijera dosledan serije sedam, bavarskog proizvođača.

U Kini zvanično nazvan 5-Series Li, automobil poseduje šasiju koja je produžena za 13,3 centimetra kako bi obezbedila zadnju klupu za putnike sa dodatnim mestom za noge. Gledan sa spoljne strane, produžena linija vrata predstavlja najočigledniji dokaz prethodno istaknutog.

U putničkoj kabini, ove slike pokazuju da zadnje sedište poseduje prednosti ovog dodatnog prostora za noge i kao nikada do sada putnici na zadnjem delu mogu uživati u punom komforu i ekranima osetljivim na dodir ugrađenim na naslonu za ruke, dok su u isto vreme okruženi elegantnom napa kožom. Dva monitora prečnika 10,25 inča takođe mogu biti ugrađena i u naslone za glavu prednjih sedišta.

Kada prodaja ovog modela otpočne zajedno sa njim biće dostupne tri opcije motora. Prvi automobil 525 Li, dolaziće sa dvolitarskim turbo dizel motorom sa četiri cilindra i 244 ks, dok će drugi biti 530 Li sa malo snažnijim benzinskim dvolitarcem sa 525 ks. Poslednji, ali ne manje bitan, jeste 540 Li koji je kreiran sa trolitarskim turbo motorom, sa zapreminom od tri litre i 340 ks.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group