Subaru vraća model Impreza u Veliku Britaniju

Nakon štio je najavio povratak modela VRX STI sedan, u Veliku Britaniju u maju sa znatno nižom cenom od njegovog prethodnika, Subaru vraća i model Impreza, iako samo u hatchback formi sa jednim motorom i nivoom opreme.

Nova Impreza RC sa petoro vrata dolazi sa standardnim pogonom na svim točkovima (jedini automobil u svojoj klasi, prema Subaru), i 1,6-litarskim Boxer benzinskim motorom sa Auto Start Stop sistemom i 112 KS i 150Nm maksimalnog obrtnog momenta, povezan sa manuelnim petostepenim ili Lineartronic CVT menjačem.

Cene se kreću od £ 17.495 za model sa peto-stepenim ručnim menjačem i od £ 18.995 za CVT, sa standardnim funkcijama opreme, uključujući Subaru Dinamics Control (VDC) program elektronske stabilnosti, automatsko uključivanje / isključivanje farova i brisačima sa senzorom i sistemom odleđivanja, i dvozonskim klima uređajem.

U skladu sa ostatkom opcija koje kupci imaju na raspolaganju, samo tri boje će biti u ponudi, Satin White, Ice Silver i Quartz Blue.

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group