Retka serija u čast 5 decenija Mercedes/AMG saradnje

Više slika

Više slika

Mercedes-AMG nastavlja da proslavlja pedesetu godišnjicu...

Ovoga puta magična saradnja se obeležava sa plasiranjem tria ograničenih modela AMG koji su spremni da uskoro stignu na tržište.

Tri automobila su istaknuta Mercedes-AMG GT C Roadster Edition 50 oznakom koja prati korake GT C izdanja tvrdog krova kreirana takođe za ovu priliku. Pored toga, krovne navlake su uzete sa C63 kabriolet modela, C63 kabriolet Ocean Blue linije i C43 4Matic kabriolet Night Edition automobila.

GT C Roadster Edition 50 model će biti ograničen na svega 500 jedinica širom sveta i u ponudi je sa dve nijanse, Designo Graphite Grey Magno i Designo Cashmere White Magno. Pored specijalnih finiša, Edition 50 dolazi sa brojnim crnim i hromiranim akcentima, praktično vidljivim na prednjem spliteru, pragovima, zadnjem difuzoru, prednjoj masci i dizajnu izduvnih grana.

Ostali neobični detalji Edition 50 serije uključuju AMG legure točkova i crno srebrne Nappa kožne presvlake sa dijamantskim šavovima. Takođe, tu se još nalaze i AMG performans volan i, obično opcionalni, AMG enterijer u različitim Night paketima.

Što se tiče modela Mercedes-AMG C63 S kabriolet iz Ocean Blue izdanja, oni su ograničeni na svega 150 jedinica. Četvorolitarski V8 turbo ostaje nepromenjen, ali su svi automobili primili plave krovne navlake kao i plave elemente prednjih branika, zadnjih difuzora i kapa točkova. Ova serija će takođe biti dostupna u Designo Cashmere White Magno i Designo Selenite Grey Magno bojama.

Kao poslednje, ali nikako manje važne linije dolaze C43 4Matic kupe i C43 4Matic kabriolet Night izdanja, koja uključuju dijamantski trim prednje maske hladnjaka, mat crne felne od 19 inča, crne delove prednjeg splitera, bočnih pragova i prednjeg dela, pa čak i malog spojlera smeštenog na vratima rezervoara.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group