Prve fotke serije 4 cabrio

Internetom su počele da kruže prve fotografije BMW-ove serije 4 u Cabrio verziji, a očito se radi o preslikama brošure koja će biti objavljena nakon službene premijere ovog vozila koja će se održati narednog meseca u Los Angelesu na auto salonu... 



Što se stylinga tiče, nema većih iznenađenja sa obzirom da će kabriolet očito pratiti linije coupe verzije. Najveću i jedinu pravu razliku će dakle činiti sklopivi tvrdi krov. 

Za sada još uvek nema tehničkih podataka, ali očekuje se da će ponuda motora biti preuzeta iz coupea. Drugim rečima, činiće ju turbo benzinski i diezel motori zapremine od 2 do 3 litre i snage između 179 kW, odnsono 243 KS i 224 kW, odnosno 305 KS. 

Konkretnije, kupci će moći da izaberu između 435i Convertible, 428i, 420d i 430d. Kasnije će im se pridružiti 420i i 435d xDrive i M4 Convertible, a pojedine motore će biti moguće upariti sa sistemom pogona na sva četiri točka.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group