Porsche 911 modernog dizajna


Poslednjeg meseca, šačica Porsche 911 prototipova modela namenjena 2019. godini, uhvaćena je prilikom testiranja, što nam je pružilo uvid u doteran model i njegov sveukupan dizajn...

Dok su sportski automobili i dalje u kupe varijanti, još od pre par godina kako su plasirani na tržište, brojni prepoznatljivi stilski elementi koji konstantno predstavljaju sastavni deo prototipova i kao što se može očekivati, opstaju na proizvodnim modelima, tako da sada verovatno gledamo u sveobuhvatanu sliku budućnosti 911 automobila.

Kako bi nam bio pružen uvid u to kako naredna generacija 911 automobila može izgledati, kreirani su ovi prototipovi koji predstavljaju poboljšane verzije 992 i 911 serija.

Verovatno najznačajnije promene nove generacije dolaze na zadnjoj strani automobila. Na ovom delu se nalaze potpuno nove štopaljke koje se nalaze u produžetku LED trake na gepeku, prateći tako čitavu širinu automobila, inspirisanog Mission E konceptom. Tu su još i novi izduvni sistem, ventilacioni otvori i različiti poklopci motora koji se mogu očekivati od 911 porodice.

Na prednjem delu, sledeća generacija 911 može biti dostupna sa karbonskim spliterom, koji neodoljivo evocira na Porsche 918 Spyder, ali će definitivno vratiti standardan izgled upečatljivih okruglih farova. Međutim, kao što je slučaj sa prethodno pomenutim elementima, farovi takođe mogu pretrpeti blage promene u obliku, kako bi se što lakše prilagodili različitim unutrašnjim i dnevnim svetlima.

Očekujemo da ćemo videti novi 911 na tržištu 2019. godine, a automobil će biti praćen i priključenim hibridom koji će uslediti godinu kasnije.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group