Novi ulazni model iz Bentley-ja

Bentleyev šef prodaje i marketinga Kevin Rose je sa novinarima podelio vest da ovaj britanski proizvođač razmišlja o proširenju ponude novim ulaznim modelom koji bi se smestio ispod Continentala GT...


 


Rose je rekao da bi taj automobil mogao da stigne pre kraja 2020, a sam automobil će ustvari oblikovati zahtevi tržišta, ali u Bentleyu razmišljaju o "manjem, ali ne nužno i jeftinijem modelu". Najvažnije je da se tržištu "ponudi nešto novo", a Rose kaže da u Bentleyu nikako neće "kopirati Ferrari, ili Porsche".

Drugim rečima, cena ovog automobila bi se uprkos manjim dimenzijama mogla kretati oko 120.000 Eura. Tome će prvenstveno biti iz razloga što svaki novitet mora da poštuje dve osnovne odrednice brenda - performanse i luksuz.

Sa druge strane, Bentley planira do kraja ovog 2020. da tržištu ponudi i novog konkurenta Rolls-Royceu Phantomu, ali za sada o tome nema nikakvih konkretnijih podataka.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group