NOVI LAMBORGHINI GALLARDO LP560-4 SPYDER

Sajam automobila u Parizu se zatvora tek sutra, ali to nije smetalo italijansko proizviđaču superautomobila da na samom kraju predstavi i restilizovani Gallardo Spyder.

Nakon što je u Parizu premijerno predstavljen restilizovani Gallardo, Lamborghini je sada rešio predstaviti i njegovu restilizovani kabriolet verziju. Kao i kupe verzija ovog superautomobila, Gallardo LP560-4 Spyder je dobio nove branike agresivnog dizajna, nove 19-inčne naplatke i novi difuzor

Ispod haube se našao V10 agregat kapaciteta 5.2 litra. Agregat razvija impresivnih 560 KS, a pored toga unapređen je i Lamborghini-jev E-Gear automatski menjač koji snagu motora prenosi na sva 4 točka.

Kupe verzija restilizovanog Gallarda i dalje dostupna s klasičnim manuelnim mjenjačem, ali Spyder će biti dostupna samo sa E-Gear automatskim menjačem, pa su budući vlasnici ovog automobila osuđeni na menjanje brzina pomoću "šamaraljki" koje se nalaze iza upravljača. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group