McLaren otkrio 675LT Spider

Više slika

Više slika

Sa 675PS i 700Nm obrtnog momenta, McLarenov 675LT Spider je spreman da održi kupce na svojoj strani i što dalje od Ferrarija 488 Spider...

 

Kao i kupe verzija, 675LT Spider je ograničen na 500 primeraka, što nije mnogo sa obzirom na tražnju za ovakvim modelima, pogotovu od kada je lansirana kupe verzija početkom ove godine.

McLaren naziva 675LT Spider "najfokusiraniji, najbržim i najuzbudljivijim modelom bez krova koji je ikada nosio znak McLarena", što je razumljivo kada se uzme u obzir da deli karakteristike sa kupe modelom - malu težinu, aerodinamiku, veliku snagu i dinamiku fokusiranu na vožnju na stazi...

Za sada je 2015. godina bila odlična za McLaren Automotive, sa premijerama kao što su 2 Sport Series modela i P1 GR. Model 675LT Spider je tu da dodatno učvrsti Super Series ponudu, a cena kreće od 372 600 dolara. 

Na papiru ovo je sada najbrži automobil u svojoj klasi, i pobeđuje 488 GTB Spider za 0,1 sekundu. Ovo nije relevantno kada je u pitanju stvarna vožnja ovog automobila, ali ove brojke lako osvajaju potencijalne kupce. 

Što se tiče ostalih performansi ubrzanje od 0 do 200km/h je 8,1 sekunda, a maksimalna brzina je 326km/h, što je takođe više nego kod Ferrarija, ali ne i od 2016 911 Turbo S kabrioleta.

675LT Spider je opremljen sa ultra lakim 19oinčnim felnama napred i 20 inča pozadi, sa P Zero Trofeo R gumama koje su razvijene u saradnji sa Pirellijem. Dostupne su još dve opcije kada su felne u pitanju. 

Što se tiče eksterijera, Spider dobija celu paletu boja od kupe verzije, koja obuhvata Silica White, Delta Red, Napier Green i Chicane Grey, a Solis zlatna koja je na slikama je razvijena samo za Spider model .

Prve isporuke se očekuju na leto 2016. godine, a premijera bi trebala da bude na sajmu u Ženevi. 

O.R

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group