Mazda MX-5 RF Launch Edition od $33,850

Više slika

Više slika

Samo nekoliko sati pre nego što su omogućene narudžbine za 2017 Mazda MX-5 Miata RF Launch Edition, ovaj model dobio je svoju cenu…

Nakon dugo čekanja, konačno smo čuli tu brojku koja nas je sve zanimala. U poslednje vreme, što je za neke možda iznenađujuće, Mazda je postala sve popularniji model automobila, koji svi žele da poseduju.

Ograničen na samo 1.000 automobila, ovaj novi model će zaintrigirati sve prisutne svojim šestostepenim prenosom brzine, a ova verzija će koštati 33.850 dolara. Vozila sa šestostepenom automatskom transmisijom su nešto malo skuplja, pa njihova cena kreće od 34925 dolara. Oba modela će biti dostupna za naručivanje preko njihovog internet sajta, uz depozit od 500 dolara, koji se nakon kupovine vraća ili oduzima od ukupne cene.

Kada je govorio o uspešnom lansiranju ovog automobila, stariji potpredsednik Mazda North American Operations rekao je:”Nakon neverovatno pozitivnog globalnog odziva na naše otkrivanje 2017 Mazda MX-5 Miata RF, znali smo da moramo ponuditi nešto zaista posebno našim najlojalnijim klijentima, koji jedva čekaju da sednu za volan, jednog od najduže iščekivanijih modela u istoriji Mazda kompanije”.

Bazirana na Grand Touring modelu, MX-5 Miata RF Launch Edition izdvaja se od drugih zahvaljujući svojoj Machine Gray metalik boji, crnom krovnom panelu i enterijeru vozačke kabine koji krasi Auburn Nappa koža. Pored toga, Launch Edition modeli imaju i specifične panele vrata sa Advanced Keyless Entry opcijama.

Pored ovih odabranih dodataka, RF Launch Edition će klijentima biti dostavljen uz Tourneau časovnik sa prečnikom od 42 mm, koji je specijalno dizajniran da se uklopi sa ovim automobilom. Ovakav specijalitet dostupan je u veoma ograničenom izdanju kao što smo već rekli, pa morate biti ultra brzi kako biste postali njegov vlasnik. Ako odlučite da se okušate u kupovini ovog modela, želimo vam puno sreće, brze prste i još bržu internet konekciju!

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group