Lexus donosi nova izdanja svojih popularnih modela

Više slika

Više slika

Iako Lexus IS 300, 350 i 500 ostaju gotovo nepromenjeni za sledeću godinu, ovi modeli ipak donose nekoliko dizajnerskih opcija koje mogu biti veoma privlačne kupcima, međutim, ove novine stižu u pratnji umereno više cene širom opsega...

Kao uvek, IS ponuda startuje sa 300 modelima, serijom koju će i dalje napajati slični dvolitarski turbo agregati dobri za 241 ks i 350 Nm obrtnog momenta u izdanjima sa zadnjom vučom, odnosno 3,5 litara velikim V6 jedinicama koje stvaraju 260 ks i 320 Nm obrtnog momenta u modelima sa pogonom na svim točkovima. Cene IS 300 modela startovaće sa 39.135,93 evra, što je povećanje od 617 evra u poređenju sa odlazećom serijom.

Međutim, IS 300 modeli stižu sa novim opcijama za sledeću godinu, u okviru kojih je Lexus dodao F Sport Design paket za obe varijante automobila. U ovoj ponudi japanski brend donosi stilske elemente nalik devetnaestoinčnim F Sport točkovima i F Sport Design oznakama, koje će cenu zaokružiti na 41.000 evra.

Kupci koji žele stilski osećaj spolja i iznutra mogu se opredeliti za IS 300 F Sport ponudu, koja stiže sa istim eksterijernim dizajnom, ali grejačima/ventilacijom u prednjim sedištima, aluminijumskim pedalama, grejačima u pravljaču i ostalim F Sport poboljšanjima u putničkoj kabini, ispraćenim cenom od 42.619,11 evra.

Kako nastavljamo da se penjemo u opsegu, stižemo do IS 350 serije koju takođe napaja 3,5 litara veliki V6 agregat, ali je njegova snaga podignuta na 311 ks i 380 Nm obrtnog momenta, bilo da je opremljen zadnjom vučom ili pogonom na svim točkovima.

Za F Sport izdanja namenjenu sledećoj godini uključen je Blackout Package, a kako bi ga naručili, kupcima je potrebno da imaju verziju sa Handling Package ponudom, ali on dodaje devetnaestoinčne BBS mat crne točkove, crne retrovizore i tamno hromirane finiše, okruženja prozora u istoj nijansi i sistem pamćenja pozicije sedišta. Cene za ova IS 350 izdanja startuju od 42.149,31 evra, što je povećanje od 711 evra u poređenju sa odlazećim modelom.

Na kraju, tu je IS 500, model koji je zabeležio najveće poskupljenje, tako da sa cenom od 56.964,68 evra, ovaj model je skuplji za 1.660 evra u poređenju sa prošlom godinom. U slučaju ovog modela snaga stiže iz petolitarskog V8 agregata, dobrog za 472 ks i 535 Nm obrtnog momenta. Za sledeću godinu, ovaj model dobija standardne crne retrovizore, sa tamno hromiranim akcentima i inkognito šemom boja koja je dodata opciono.

Pored toga, vrhunski model iz ponude, IS 500 F Sport Performance Premium, kupcima će ponuditi Special Apperance Package opciju, koja će njihovim automobilima dodati Blue Vector boju, devetnaestoinčne mat crne BBS aluminijumske točkove i plave šavoe širom putničke kabine.

Nevezano sa tim za koji se model kupci opredele IS porodica će biti dostupna u Ultra White, Eminent White Pearl, Cloudburst Gray, Iridium, Incognito, Caviar, Matador Red Mica, Infrared, Grecian Water i Ultrasonic Blue Mica nijansama, sa prodajama novih modela koje će startovati nešto kasnije ove jeseni.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group