Kia Stinger će dobiti nove varijante zbog osvežavanja linije

Više slika

Više slika

Kia Stinger je privukao dosta pažnje na ovaj brend, koji svakako želi da održi progres ovog modela u porastu...

Za sada nemamo nikakve informacije koje se opcije javljaju kao mogući nastavci popularne linije, a po svoj prilici će dosta vode proteći pre nego što se stvari iskristališu.

Pošto je Stinger na neki način matrica budućih generacija, kompanija Kia će vremenom dodavati redizajnirane modele kako bi održavala liniju svežom na listama kupaca. Prema direktoru ovog južnokorejskog brenda, Kia će nastaviti sa agresivnim plasiranjem Stinger modela, vredno radeći na proširenju njihove ponude i širem opsegu varijanti pogonskih sklopova. Sve ovo sugeriše na to da će kompanija nastaviti konstantno da usavršava svoje Stinger modele, verovatno specijalnim linijama ili izdanjima performansi.

Kada već govorimo o posebnim izdanjima, Kia nikako ne gubi vreme, jer je prošlog meseca predstavila Stinger Atlantica liniju, opisanu kao izvorno evropski inspirisanu grupu automobila, koji poseduju unikatan eksterijer sa posebnom bojom karoserije i devetnaestoinčnim alu felnama. Specijalno izdanje poseduje i espreso braon napa kožu presvlaka, nebo kreirano od materijala nalik mekoj uštavljenoj koži i dodatnu opremu sličnu grejačima u zadnjim sedištima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group