Karavan kompanije Volvo spreman za debi

Više slika

Više slika

Nakon što je otkrila svoj V90 Cross Country, na sajmu automobila u Los Anđelesu, kompanija Volvo sada unosi stadarndi V90 na tržište severne Amerike...

Šveđani sve rade da ovo postane potpuno nova serija 90 koja je zajedno izvezena na ovaj kontinet, sa modelima kao što su XC90 SUV, S90 sedan i V90 Cross Country stoji odmah pored njih.

"V90 je fantastično vozilo za sve prave kombi entuzijaste", izjavio je Leks Kresmarker, predsednik i izvršni direktor Volvo Car USA. "Sada kada predstavljamo najluksuzniji karavan ikada, mi biramo da to uradimo tako što izlazimo pred naše mušterije sa opsegom peronalizovanih proizvoda koji mušterije mogu naručiti, kao što su Volvo onlajn konsierž i prekookeanska dostava na kućnu adresu. Na ovaj načim mi pružamo potpun dijapazon opcija ljbiteljima karavana."

Mušterije u Severno Americi mogu izabrati između dve opcije pogonskog sklopa, T5 FWD koja je koja dolazi sa dvolitarskim turbo benzinskim motorom od 250 ks i T6 AWD koji koristi motor sa turbo punjenjem, dve litre zapremine i 315 ks, ali i benzinsku jedinicu sa super punjnjem. Obe ove opcije dolaze u paketu sa osmostepenim manualnim menjačem.

Iz kompanije Volvo su takođe izjavili da će specijalni model V90 namenjen američkom tržištu ekskluzivno nuditi putem svog onlajn konsijerž servisa ili prekookeanske služebe za isporuke, kako bi time obezbedili obilje opcija i personalizacija.

Servis konsijerža kompanije Volvo dozvoljava mušterijama da izaberu vozilo putem interneta, uz svu prateću pomoć njihoviv predstavnika. Zatim će kupcima vozilo biti dostavljeno u lokalnom Volvo predstavništvu kako bi se kupovina kompletirala. Prekookeanska služba za dostave sa druge strane, pruža mušterijama mogućnost izbora njihovih lično preferiranih specifikacija putem menadžmenta švedskog brenda i zatim dobiti dve avioneske karte i hotelski smeštaj kako bi pokupili svoj automobil iz Volvo fabrike, smeštene u Torslandu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group