Fiat 500 Cabrio "1957 Edition"

Kada je Fiat predstavio retro model 500 "1957 Edition" u Americi prošle godine, bio je dostupan samo u kupe verziji, ali sada Italijani šire ponudu sa kabrioletom...

 

Nije u pitanju tradicionalni kabriolet, pošto zadržava vrata i C stub sa kupea, a dodaje meki krov između. Može se reći da je u pitanju panoramski krov od štofa koji može da se skine. 

Cabrio je dobio isti retro tretman kao i kupe, a tu su i specijalne boje koje možete da izaberete kao što je Verde Chiaro - svetlo zelena, ili Celeste - plava. Kožni enterijer doalzi u dve boje Marrone - braon i Avorio - boja slonovače. Dobiajte i 16oinčne alu felne sa retro izgledom, stare Fiat natpise i hromirane detalje eksterijera. 

Dostupan je samo jedan motor, Fiatov 1.4 povezan na petostepeni manuelni menjač, ili opciono na šestostepeni automatik. 

Cena za 500 Cabrio "1957 Edition" počinje sa 24 700 dolara, što je 1900 dolara više od 500 Casbrio Lounge verzije, a dostupan je za poručivanje već sada, dok će prve isporuke biti krajem proleća.

Pogledajte u galeriji i ostatak 2015 ponude. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group