Divne stvari se spremaju u Audiju

Audi Prologue koncept, o kojem ste već imali prilike da čitate, je kupe sa dvoje vrata, a podseća malo na klasične Mercedes modele, možda čak i na Lincol, ali lepota je u stvari u detaljima...

 

Gužva oko Audijevog štanda je bila ogromna kao i interesovanje javnosti, što možete da vidite i na fotografijama. Verovatno najočekivaniji model ovog sajma se konačno pojavio u svoj svojoj lepoti. 

Iz daljine, Prologue vas neće zaustaviti, ili ostaviti bez teksta. Iz blizine, detalji i oblik će vam prikazati eleganciju kakvu su nekada imali stari, veliki kupe modeli. 

Za razliku od Mercedes S klase kupe, sa svojim dimenzijama i luksuzom, Prologue ima više klase i stila. Nadamo se da će Audi zadržati isti stil i kada bude razvijao svoj A9 luksuzni kupe. 

Čak i ako ne budu zadržali, ove linije obećavaju da će naredni Audijevi modeli biti prelepi. Budući A6, A7 i A8 će sa konkavnim staklom i enterijerom kakav je na Prologueu biti nemerljivo bolji. 

Audi je impresionirao. Što više budete gledali ovaj model, sve više će vas oduševljavati. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group