Cadillac CT6

Više slika

Više slika

CT6 je okrenut detaljima i perfekciji...

 

Prvo što ćete primetiti da je eksterijer takav da izgleda kao da je CTS kopiran u potpunosti. CTSu trenutno najbolje stoji novi stil Cadillaca, zajedno sa LED linijom na prednjoj strani, a CT6 ima nešto drugačiji efekat na farovima. CTS ima lepši zadnji deo, barem ako nas pitate. 

Pored toga u pitanju je veoma lep automobil. Suptilan je i drži se tradicije. Nema mnogo šljaštećih detalja, pošto su hromirani delovi urađeni tako da ne zaslepe kada se u njih pogleda. Tu su i detalji kao što je amblem Cadillaca koji sakriva cruise control, ili odlično sakrivene kamere za sisteme noćne vožnje i snimanje 360 stepeni. 

Enterijer je oblas u kojoj CT6 blista. Korišćenje drveta na tabli sa Platinum detaljima podsećaju na Mercedes CLS. Kože ima mnogo i visokog je kvaliteta i želite da pipnete svaki deo. CT6 je dobio novi ekran osetljiv na dodir za CUE infotainment sistem koji vam pomaže da koristite nimalo jednostavan sistem. 

CEO Cadillaca Johan de Nysschen je nazvao ovaj model Cadillac Touring. Automobil je dimentija umanjene S klase, ili serije 7 BMW, a opet više podseća na daleko manje modele. 

Poslednja impresija kod ovog automobila je da Cadillac nije štedeo kada je u pitanju dizajniranje ovog automobila, a to je bitna stavka kada želite da se istaknete u svetu. U Srbiji ćete verovatno i dalje morati da objašnjavate vlasnicima Audija koji je automobil u pitanju, ali vas više niko neće pitati zašto ste ga kupili.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group