Bez kamuflaže - Porsche 911 GT3 RS

Stigao je divlji, veći brat GT3 modela, 2016MY GT3 RS...

 

Sada konačno možete da vidite kako će novi RS da izgleda, nažalost nema fotografija enterijera.

Iskreno, ne pojavljuje se puno iznenađenja, sa obzirom da je ovaj model već nekoliko puta uslikan sa kamuflažom, kako na stazi, tako i van nje. 

Kao što vidite izgleda kao "divlja" verzija GT3 modela, sa dubljim prednjim spojlerom i redizajniranim prenjim branikom sa većim usisima. Tu su otvori za vazduh na prednjim "krilima" verovatno za bolje hlađenje kočnica, kao i veće zadnje krilo. 

Nema dileme da će snaga biti preko 500ks. I dalje stoji pitanje koji motor pokretati 911 GT3 RS? Za sada svi pretgodnici su koristili atmosferske motore, ali Porshe je sa GT3 modelom i PDK prenosom, kao jedinom opcijom, pokazao da nema problema sa prekidanjem tradicije. Tu su zadnji usisi koji bi mogli da budu otvori za interkulere. 

U tom slučaju gledamo u prvi turbo GT3 RS, a to povlači pitanje da li će ikada biti GT2 RS modela. Prenos je takođe nepoznat, ali verovatno će Porsche krenuti u istom pravu kao i kod GT3 modela. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group