Šta mislite o ovom Audiju RS4 B7?

Više slika

Više slika

Audi RS4 B7 nije automobil koji smo navikli da viđamo kada su u pitanju personalizacije automobila, ali ovaj će vas sigurno oduševiti...


B7 RS4 je veoma bitan automobil za Audi u momentu kada se pojavio 2006. godine. Do tada, fanovi su jedva čekali RS verziju B6 modela, pa je svako bio oduševljen kada je Audi najavio da će i nova verzija njihovog automobila dobiti svoju RS opciju, sa monstruoznim 4.2 motorom sa 420PS bez turbo punjača. 

Ostatak koji je postao deo automobilske istorije verovatno znate, kao i da je ovaj motor osvojio nebrojeno nagrada od strane medija i automobilske industrije. U stvari, 2007. godine, RS4 je pobedio Porsche 911 Turbo, 911 GT3, Ferrari 599 GTB, Jaguar XKR, pa čak i svog većeg brata S6, kako bi osvojio World Perfromance Car nagradu. 

Ukoliko ste imali priliku da provozate jedan primerak, znate i zašto. 4.2 FSI motor je čisto uživanje, nebitno da li na ravnom, ili u krivni. od 0 do 100km/h je ubrzavao za 4,8 sekundi što je za ono vreme bilo egzotično. 

Mogli ste da se odlučite i za manuelni prenos, koji ipak nije bio tako omiljen kao automatik. 

Ovaj model se kreće na unikatnim ADV5 Track Function točkovima, koje su 20x10 napred i nazad. Pogledajte i sami i recite nam šta mislite. 

O.r:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group