2017 Renault Megane sedan verzija

Više slika

Više slika

Francuska kompanija je konačno predstavila salonsku verziju novog Megana, što povećava broj verzija u ponudi na tri, posle hatchback modela i karavana...

 

Prema prvim fotografijama, novi sedan će biti ponuđen pod imenom Grand Coupe u Britaniji, a proporcije izgledaju idealno, kombinujući poznati prednji deo Megana, sa dinamičnim zadnjim delom. 

Par LED zadnjih svetala koja se produžavaju do Renault znaka predstavljaju specifični svetlosni potpis koji će istaknuti ovaj Megane iz gomile. 

Gepek sada nudi 508 litara kapaciteta, a kompanija je dodala Easy Trunk Access sistem. Ostatak automobila je manje-više standardan Megane, što znači da dolazi na istoj osnovi i sa istim dodacima i tehnologijom unutra. 

Kabina je identična, sa TFT ekranom od 7 inča ispred vozača, dok centralna konzola dolazi sa 8,7 inča R-Link 2 infotainment sistemom. Svaki sigurnosni sistem sa prve dve verzije je u ponudi i ovde. 

Kupcima će biti ponuđena dva benzinska motora i tri dizela, u zavisnosti od zemlje. Ponuda benzinaca obuhvata atmosferski SCe 115 koji je povezan na petostepeni manuelni menjač, ili na CVT prenos, dok je turbo TCe 130 povezan na šestostepeni manuelni, ili sedmostepeni EDC prenos sa duplim kvačilom. Dizeli obuhvataju dCi 90, dCi 110 i dCi 130. Svi su povezani na manuelni šestostepeni, dok samo dCi 110 može da se poruči uz EDC prenos.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group